Servicios

Ací tens reunits els tràmits que pots gestionar sense passar per la Biblioteca, ja sia en línia o descarregan-te l'imprés en format PDF:

PresteCovid

Consulta el catàleg de la nostra biblioteca, tria els materials disponibles que vulguis i demana que te'ls preparen per a recollir amb aquest formulari. Pots demanar fins a 3 exemplars. T'avisarem per a que passes a recollir-los.

Sol·licita ser soci de la Biblioteca

Ompli el formulari de carnet personal o carnet col·lectiu, adjunta la còpia del DNI, i envia-ho a auxbiblio@vinaros.es, i en un parell de dies passa a recollir-lo per la Biblioteca. 

Genera el carnet de lector per al dispositiu mòbil

Identifica't com a usuari del MOPAC (http://xlpv.gva.es/cginet-bin/mopac?LANG=va-ES) amb el número de soci i la password, fes clic en connectar, tria "la meua biblioteca" i ja s'ha generat el duplicat del carnet. 

Reserva/Renova/Consulta préstecs

En tot moment, pots consultar l'estat dels teus préstecs, activar l'historial d'aquests, demanar una pròrroga i reservar un document que està en préstec accedint a l'espai personal del catàleg de la Biblioteca (OPAC) amb el teu número de carnet i el PIN.

Genera un nou PIN del carné de la Biblioteca

Si no tens PIN o se t'ha oblidat i no pots accedir al teu espai personal del catàleg o a l'e-biblio, demana un nou codi.

Demana un llibre d'una altra biblioteca valenciana

Si no tenim el material que necessites, demana'l a través del formulari de préstec interbibliotecari i envia'l a auxbiblio@vinaros.es. Un cop el material arribarà a la Biblioteca Municipal, t'avisarem.

Apunta't al programa BiblioCasa

Si no pots apropar-te a la Biblioteca per tenir més de 65 anys o tenir alguna discapacitat, inscriu-te en BiblioCasa i demana material, te'l durem a casa. Envia els fulls a auxbiblio@vinaros.es

Proposa una compra de material

Si necessites un llibre que no és a la Biblioteca, pots demanar la compra omplint una desiderata.

Demana una activitat formativa

Si vols conèixer millor els recursos, serveis i instal·lacions de la Biblioteca demana una visita guiada.

Inscriu-te en un taller

Si vols participar en els tallers de l'estiu demana a través d'aquest formulari.

Bústia de suggeriments

Envia els teus comentaris sobre el servei a través d'aquest formulari.

Pregunta a la Biblioteca

El servei d'informació i referència atendrà les consultes d'informació dels ciutadans.

Donació bibliogràfica

Si vols donar material a la Biblioteca ompli aquesta sol·licitud i adjunta informació del lot.

Valora el servei

 Ajuda'ns a millorar els serveis amb la teva opinió sobre la Biblioteca Municipal, la BiblioPlatja i/o Fira del Llibre.

Sol·licita l'ús de la sala d'actes

Si necessites un espai per a dur a terme una activitat cultural i/o educativa demana l'ús de la sala d'actes de la Biblioteca Municipal. Entra en la Seu Electrònica de l'Ajuntament i demana-ho.

Fons Braille Eva Criado

Consulta la guia Fons Braille i tria els materials que vulguis per a recollir amb aquest formulari. Pots demanar fins a 3 exemplars.