Servicios

Com es pot accedir al catàleg de la Biblioteca Municipal?

L'accés al catàleg es lliure, no cal ser soci, només cal accedir a l'enllaç de l'OPAC (Càtaleg Públic d'Accés en Línea) de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Clic ací per accedir al buscador

Com es fa una recerca?

Per fer una recerca hi ha dos opcions, la recerca simple afegint paraules en el camp de BUSCAR i seleccionant una població de la llista desplegable o catàleg complet si volem buscar en tota la Comunitat, i la recerca experta, que permet combinar diversos camps alhora, aportant informació més concreta del document com el títol, l'autor, l'editorial, el format, l'any de publicació, etc. El cercador no té en compte preposicions ni articles.

Un cop localitzada l'obra que ens interessa del registre bibliogràfic que es visualitza, hem d'anotar els camps d'ubicació del document, que són la localització i la signatura. En cas de no localitzar-lo, amb aquestes dades li preguntarem al personal bibliotecari.

 

Localització exemplar

Com entrar al nostre compte?

Si som socis de la Biblioteca o d'alguna biblioteca de la Comunitat Valenciana i volem consultar els nostres préstecs, fer renovacions, desiderates, etc. hem d'identificar-nos per a accedir a la nostra Biblioteca. En la part superior dreta de l'OPAC introduir el nostre número de soci i la contrasenya facilitada per la Biblioteca, i prémer connectar. Un cop dins la nostra sessió, seleccionar "Mi Biblioteca", veure préstecs i demanar pròrrogues, desiderates, comentaris, etc.

Accés a Mi Biblioteca