Servicios

Es pot fer ús dels documents fora de les instal·lacions de la Biblioteca amb:

- Préstec personal. L'usuari pot endur-se a casa 6 materials bibliogràfics per un període 15 dies renovables per 15 dies més, i 6 documents audiovisuals (2CD-Rom's, 2 DVD's i 2 CD's) per un període de 7 dies no renovables.

- Préstec col·lectiu dirigit a tots aquelles entitats i centres de diversa índole per a endur-se alhora 12 llibres i 6 audiovisuals per un període màxim d'un mes, sense possibilitat de renovació.

- Préstec interbibliotecari. Modalitat per a pal·liar les mancances bibliogràfiques del servei amb peticions a altres biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. No s'admeten sol·licituds de materials audiovisuals, narrativa infantil i obres considerades novetats. Per a la seva gestió cal omplir el formulari de sol·licitud i entregar-lo a la biblioteca presencialment o per e-mail. Un cop el material demanat aplega al servei, l'usuari serà avisat per a recollir-lo. Cada soci pot formular 6 peticions interbibliotecàries a l'any.

Per a qualssevol de les modalitats exposades cal tenir el carnet de soci.

Tanmateix, tot soci pot reservar els materials del nostre fons que es troben en circulació ja sia presencialmente, via e-mail o des de l'OPAC identificant-se com a usuari i el PIN. Un cop l'obra reservada sia de nou en la Biblioteca, se comunicarà al peticionari per a que passe a recollir-la.